(advertenties)
(advertentie)

Leerkrachten en ouders op Spelletjesplein

Spelletjes voor kinderen zijn er genoeg op het internet, maar wanneer je op zoek bent naar spelletjes met een educatief karakter, dan is dat voor veel mensen toch een heel gezoek. Met Spelletjesplein biedt POLS Netwerk je een overzicht met online spelletjes met meestal een educatief element. Deze spelletjes zijn geen eigendom van Spelletjesplein. We hebben ze slechts voor kinderen verzameld.

De spelletjes staan gerangschikt op vakgebied. Elk spelletje is voorzien van een indicatie voor leeftijd en groep.

Het spel werkt niet
Hoewel de spelletjes met zorg zijn uitgekozen en wij de spelletjes regelmatig controleren, kan het voorkomen dat een spel niet meer werkt of dat de eigenaar van een spel een ander spel toont. Spelletjesplein is hier niet verantwoordelijk voor, maar we vragen je wel dit te melden. Wij zullen de verwijzing zo spoedig mogelijk herstellen of het spel verwijderen.

Flash
Voor een aantal spelletjes is het nodig dat je computer is voorzien van een Flash Player. Deze kun je gratis downloaden. Helaas werken spelletjes met Flash niet op een iPad. Met een filterknop kunnen de Flash-spellen onzichtbaar gemaakt worden bij gebruik van Spelletjesplein op een iPad.